HET VERPLAATSTEN VAN EEN BERG STENEN BEGINT MET HET WEGDRAGEN VAN DE EERSTE...

WERKWIJZE

ACTIEF, BETROKKEN, SPEELS EN MET HUMOR

Zo begeleid ik je tijdens je proces; een lach met een traan, empathisch, met begrip en soms directief. 

Ik combineer mijn kennis en levenservaring om jouw oplossingen uit je onderbewuste naar boven te halen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens precies weet wat hij/zij nodig heeft, wat voor hem/haar het beste werkt; jouw oplossing draag jij in je! Ik ondersteun je in het bewust worden van die oplossing. Kortom, Levenswandel geeft inzicht in jezelf, maakt je bewust van jouw oplossingen en zet je verder in je kracht. Dichter bij wie jij in wezen bent, meer in balans zowel op geestelijk, lichamelijk als emotioneel vlak.

Jij staat centraal!

 

SAMEN AAN DE SLAG (WANDEL)

Jouw hulpvraag staat centraal waarbij jij geactiveerd wordt om zelf op zoek te gaan naar jouw oplossing, jouw nieuwe pad; ik begeleid je daarbij. Om te komen tot een verandering in je levenswandel neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw route. Vertrouwen en veiligheid zijn voorwaarden om samen aan een goede sessie te kunnen werken. We kunnen het hier uitgebreid over hebben, maar het goede gevoel is er of het is er niet. Na een gratis kennismakingsgesprek weten we beiden of de klik en het vertrouwen er is om samen aan de slag te gaan.

Tijdens de sessies houd ik het niet alleen bij praten, je gaat ook dingen doen. Denk hierbij aan schrijven, tekenen, lopen, ervaren en vooral voelen. Dat laatste staat centraal tijdens het gehele proces. Immers, je gevoel vertelt  je de waarheid en daarmee weer in contact komen kan een hele openbaring zijn. 

AANBOD

Je kunt direct aan de slag samen met mij; binnen een week is de eerste afspraak gerealiseerd. Na de gratis kennismaking volgen er vijf sessies. Na de vijfde sessie wordt gekeken of er nog meer aandacht nodig is om het einddoel te behalen. Je krijgt een op maat gesneden traject en jouw doel staat centraal. Door het maatwerk zijn trajecten bij mij van korte duur. Samen hebben we een ‘hands-on’ mentaliteit. Kortom, nu je toch mijn site bezoekt, bel, mail of vul het contact formulier in. Je proces tot verandering is namelijk al gestart!

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET ME OP!