SIMPELWEG VOELEN
WAT ER WERKELIJK IS,
DAAR GAAT HET OM

LEVENSWANDEL

JONGE KINDERJAREN

Als je geboren bent sta je helemaal open voor de wereld, nieuwsgierig, afhankelijk, kwetsbaar. Om te (over)leven maakt elk mensje vanaf de vroegste jaren onbewuste keuzes; je bent immers heel klein en volledig afhankelijk van degene die voor je zorgt. Het zijn onbewuste beslissingen die op dat moment de juiste zijn om te (over)leven. Ook als je groter wordt dienen er steeds meer paden aan, paden die je niet bevallen, paden waar je je heerlijk op voelt, paden waarvan je geacht wordt deze te bewandelen of paden die je verboden worden. Ook tijdens je kinderjaren neem je onbewust beslissingen over welke kant je op gaat, welk pad je kiest.

 

PUBER & ADOLESCENT

In deze periode ga je jezelf ontdekken, maak je je los van je ouders en probeer je je eigen pad te vinden. Bij de één gaat dat gemakkelijker dan bij de ander, dit is geheel afhankelijk van hoe je situatie is, hoe je je ontwikkeld hebt tot nu toe en of je de ruimte krijgt om jezelf, anderen en de wereld te ontdekken. Eigenlijk blijft deze groei van ‘doen wat de ander vraagt / zegt’ naar ‘wat vind en wil ik zelf?’ je hele leven doorgaan. Elke volgende fase in je leven vraagt andere nieuwe potenties, vaardigheden en ander nieuw gedrag van je. 

 

NIEUWE WEGEN INSLAAN

Zo kan het zijn dat gedurende je leven sommige paden je tegen gaan staan waarbij je je af vraagt hoe je er ooit op verzeild bent geraakt. Je wordt je bewust dat je je op een uitgesleten pad bevindt of op een pad wat je blokkeert in je ontwikkeling. De vraag is hoe je van dit pad af raakt en een nieuwe weg in kan slaan. Hiervoor is inzicht in gedrag, gedachten en gevoelens nodig zodat een nieuwe weg zich ontsluit in je levenswandel. Bij dit proces wandel ik met je mee om inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Loslaten wat je belemmert, verwerken van oude pijn, bewustwording van oude patronen, je doel scherp voor ogen houden en daar samen naar toe werken.

 

TERUG NAAR JE UNIEKE -IK-

Leven vanuit je kern, de puurheid waarmee je geboren bent, zuiver en onvervalst, dat is wat ik ieder mens wens. Graag wandel ik met je mee als je je kern bent kwijt geraakt gedurende het leven zodat je weer in contact kan komen met wie je in wezen en beginsel bent. Geheel en al jezelf kunnen zijn en vandaar uit leven, bewust in contact met jezelf en de wereld om je heen.

 

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET ME OP!